)

Puma

Nova Ford Puma je s nama

Nova Ford Puma je s nama

Zasnovana je tako da vam pomogne da najbolje iskoristite brz i dinamičan tempo modernog života.

S inovativnim dizajnom „čovjek u centru“, odvažnom SUV spoljašnjošću i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom: nova Ford Puma ne traži vašu pažnju, već tiho to zahtijeva.

Nova Ford Puma se pridružila modelima kojima je nezavisna organizacija za proveru bezbjednosti sa testnim sudarima, Euro NCAP, dodijelila najvišu bezbjednosnu ocjenu - pet zvjezdica.

Ford Puma, crossover inspirisan sportskim terencima, osvojila je najbolji rezultat po novim, strožim testnim protokolima uvedenim 2018. godine.

Tehnologija koja vožnju pretvara u radost

Ford Puma ima niz inovativnih funkcija namjenjenih da poboljšaju zadovoljstvo u vožnji, kao što su opcioni modovi vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivan niz tehnologija za pomoć vozaču koje zajedno pomažu u ubrzanju, kočenju, pa čak i u upravljanju. Među njima su prilagodljivi tempomat, sistem za izbjegavanje sudara i pomoć pri održavanju pravca u traci koji vas upozoravaju na put ispred vas i upozoravaju na potencijalne opasnosti.

Motori u korak s vremenom

Stiglo je novo doba čistijih hibridnih električnih vozila i Ford Puma ujtelovljuje novi smjer Forda. Ponuda novih naprednih hibridnih i benzinskih EcoBoost motora u novoj Pumi impresionira. Motori pružaju izvanredne performanse, uz izuzetno ekonomičnu potrošnju goriva i značajno nižu emisiju CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.

Savršena ravnoteža

Ne samo da izgleda sjajno, već impresionira i svojim savršenstvom. Kabina Ford Pume okružuje vas elegantnim dizajnom i prefinjenošću kožnim presvlakama. Prednja sedišta su opremljena lumbalnom potporom i funkcijom masaže za još viši nivo komfora. Sjajni ukrasni elementi pružaju još savršenijii stil. U isto vreme, niz naprednih funkcija i inovativnih tehnologija daju vam potpunu kontrolu. Od 12,3-inčnog digitalnog instrument panela i 8-inčnog ekrana osetljivog na dodir, do brojnih dodatnih usluga i opcija koje nudi informativno-zabavni sistem SYNC 3 - svaki element je zasnovan tako da vašu vožnju učini što lakšom i prijatnijom.

Kompletna zaštita unutar i izvan automobila

Od upozoravanja na potencijalne opasnosti od sudara do pametnih sistema koji će vam pomoći da zadržite prianjanje za podlogu i stabilnost: vaša bezbjednost je naša briga. Zbog toga je Ford Puma opremljen pametnim tehnologijama asistiranja zasnovanim tako da zaštite vas, porodicu ili druge saputnike i ostale učesnike u saobraćaju.

Pametno upotrebljen prostor

Savremeni život često zahtijeva vrlo fleksibilan pristup načinu na koji koristite prostor u vozilu. S najsnalažljivije formiranim prtljažnim prostorom u svojoj klasi, Ford Puma slijedi ovaj način razmišljanja.

Pored atraktivnog i primamljivog izgleda, Pumina lijepo dizajnirana spoljašnost je kombinovana s promišljenom funkcionalnošću. Pruža svestranost na svakom koraku.

Vožnja koja navlači osmijeh na vaše lice

Nizom inovativnih funkcija, Ford Puma se stara za još veće uživanje u vožnji. Među njima su, na primjer, izbor načina vožnje i Ford Co-Pilot360, zadivljujući niz pomoćnih tehnologija koje rade zajedno da bi vam pomogle pri ubrzavanju, kočenju, čak i pri upravljanju. Tako put ispred vas pomno prati aktivni tempomat, asistencija za izbjegavanje sudara i pružanje pomoći pri izbjegavanju prepreka, funkcije koje vas upozoravaju na potencijalne opasnosti.

Vaš lični pomoćnik u vožnji

Ford Co-Pilot360 objedinjuje različite tehnologije koje se međusobno dopunjuju i staraju se kako bi vožnja postala još udobnija i prijatnija. Tako aktivni tempomat automatski prilagođava brzinu vožnje u skladu sa vozilom ispred vas. Sistem može čak prepoznati znakove ograničenja brzine i prilagođavati odabranu brzinu tempomata da biste vozili u skladu sa propisima.

Pametniji tempomat

Aktivni tempomat prilagođava brzinu vožnje u skladu sa vozilom ispred vas. Jednostavno, unesite željenu brzinu i bezbjednosnu udaljenost: ako vam saobraćajni uslovi ne dozvoljavaju da vozite postavljenom brzinom, aktivni tempomat će automatski održavati podešenu udaljenost do vozila ispred vas.

Bolji odziv upravljača u hitnim slučajevima

Pomoć u upravljanju u hitnim situacijama pomaže vam da zaobiđete zaustavljena ili sporija vozila da ne dođe do sudara. Pomoću radara i kamere sistem otkriva sporija i mirujuća vozila ispred vas i pruža pomoć u upravljanju pri izbjegavanju vozila - ako postoji opasnost od sudara. Tehnologija interveniše ako nema dovoljno prostora da spriječite sudar sa kočenjem i sami preduzmete mjere izbjegavanjem.

Dinamika vožnje prilagođena vašim potrebama

Vozačkom iskustvu možete da utisnete svoj pečat odabirom načina vožnje, koji, shodno vašem stilu vožnje, mijenja odziv Pumine pedale za ubrzanje, upravljanje, čak i promenu stepena prenosa. Postoji pet različitih modova: normalni (Normal), Eko (ECO), sport, klizav (Slippery) i staza (Trail). U isto vrijeme, prikaz ključnih informacija se mijenja na 12,3-inčnom sklopu digitalnih instrumenata, koji koristi različite boje za svaki od odabranih režima vožnje.

Kamera za lakše parkiranje ...

Stubovi, točkovi, niski zidovi ... Kamera s prikazom slike iza vozila na ekranu u centralnoj konzoli prikazuje sve što se skriva iza vozila. Pored prikazivanja objekata koje ste možda previdjeli, sistem navođenja sa usmjeravajućim crtama vam pomaže da parkirate čak i na skučenim parking mestima. Kamera se automatski uključuje kada odaberete stepen prenosa za vožnju unazad.

... ili prepustite Pumi da se parkira sama

Parkiranje u prometnoj ulici ili kada nedostaje prostora može biti veoma izazovno. Ako je vaša Ford Puma opremljena aktivnim pomoćnikom za parkiranje, iznenadićete se kako to može biti tako jednostavno. Kada se sistem aktivira, prepoznaće odgovarajući parking prostor i automatski upravlja vozilom u njega. Takođe vam može pomoći da se ponovo uključite u saobraćaj. Sve što je potrebno da učinite je da upravljate papučicama gasa, kočnice i ručicom za promjenu stepena prenosa.

Uvijek u skladu s propisima

Upozorenje na pogrešan smjer pomoću kamere usmjerene unaprijed i informacija s navigacionog sistema utvrđuje da li vozite u pogrešnom smjeru. U tom slučaju sistem vas upozorava na opasnost prikazima na instrument tabli i zvučnim signalima - da zaustavite vozilo i preduzmete odgovarajuće mjere.

Farovi koji pomažu da vidite iza zavoja

Pumini LED farovi omogućavaju precizan i intenzivan svjetlosni snop. Takođe, uključuju jedinstvena, karakteristično oblikovana LED dnevna svjetla i statička svjetla koja osvjetljavaju raskrsnicu ili zavoj kada upravljač okrenete za više od 30 stepeni.

Vidi vozila u mrtvom uglu

Sistem za praćenje mrtvih uglova koristi radarske senzore za otkrivanje vozila koja su možda skrivena u mrtvom uglu iza vozila. Senzori su sa obe strane vaše Pume i upozoravaju vas narandžastim svjetlom koje svijetli u odgovarajućem spoljnom ogledalu.

Otkriva vozila na bočnom putu

Upozorenje na poprečni saobraćaj je dio sistema za praćenje mrtvih uglova. Kada se vozilo kreće unazad i ako imate ometan pogled na saobraćaju, upozorenje o ukrštenom (bočnom) saobraćaju može otkriti vozila koja dolaze i upozoriti vas zvučnim signalom. U isto vrijeme svijetli u spoljnom ogledalu (lijevom ili desnom, u zavisnosti od pravca iz kojeg se vozilo približava).

Vidi saobraćajne znakove, da ih ne propuštate

Pametni sistem za čitanje saobraćajnih znakova može prepoznati trajne i privremene znakove i oznake duž ili iznad puta. Simbol koji označava ograničenje brzine ili zabranu preticanja prikazuje se između glavnih instrumenata i mijenja se prema otkrivenom novom ograničenju.

Dodatna pomoć pri startu uzbrdo

Pomoć pri pokretanju vozila uzbrdo privremeno sprečava kretanje unazad ili prema napred. Sistem zadržava pritisak u kočnom sistemu dve do tri sekunde, pružajući vam više vremena i kontrole za pomicanje stopala sa papučice kočnice na papučicu gasa. Sistem je takođe veoma koristan kod zaustavljanja i pokretanja na klizavim površinama.

Bolji pogled na put, bez zasljepljivanja drugih

Automatsko prebacivanje dugačkog snopa je posebno korisno tokom vožnje noću, jer privremeno zatamnjuje dugačka svetla kada detektuje vozila koja voze u susret ili ispred vas, u vašoj traci, kako biste spriječili da zaslepljuju ostale vozače. Zatim se automatski prebacuje ponovo na dugi snop da bi omogućila maksimalnu vidljivost.

Senzori za parkiranje bez stresa

Senzori za parkiranje na prednjem i zadnjem dijelu vozila pomažu vam da procijenite udaljenost između vas i prepreke ispred ili iza vozila. Kada senzori detektuju prepreku, sistem vas upozorava zvučnim signalom koji postaje intenzivniji kada se približite prepreci.

Tehnologija koja otkriva umor vozača

Sistem za kontrolu koncentracije neprestano provjerava vaše ponašanje u vožnji i otkriva sve promjene vezane za umor. Ako otkrije pad pažnje, na ekranu se pojavljuje simbol upozorenja, koji vam predlaže da se odmorite. Kada se koncentracija dalje smanji, sistem ponovo prikazuje upozorenje i „budi“ vas još i zvučnim signalom.

Nova generacija vozila zahtijeva novu generaciju pogona

Počela je nova era čistijih hibridnih električnih vozila i Ford Puma otjelovljuje ovaj novi pravac. Dostupna je sa širokim izborom novih naprednih hibridnih benzinskih pogona EcoBoost, koji pružaju izvanredne performanse uz zapanjujuće ekonomičnu potrošnju i značajno nižu emisiju CO2 u poređenju sa konvencionalnim, nehibridnim motorima.

Šta je hibrid?

Pumina tehnologija EcoBoost Hybrid koristi mali električni motor i 48-voltnu bateriju za veću efikasnost. Ovaj blagi hibridni pogonski sklop nije dovoljan samo za električni pogon; elektromotor pruža dodatnu podršku benzinskom motoru kada je to potrebno i koristi regenerativnu tehnologiju kočenja da napuni bateriju kako bi poboljšao ekonomičnost vozila i smanjio emisiju izduvnih gasova. Takođe, Pumu nije potrebno priključiti na spoljni izvor napajanja, jer se 48-voltni akumulator puni tokom vožnje.

Nagrađivane performanse motora

Ne treba praviti kompromise za čisti rad. Benzinski motor Ford EcoBoost od 1.0 litra šestostruki je dobitnik nagrade Međunarodni motor godine. Nemojte se iznenaditi: Pumu pokreću hibridne verzije sa 125 ili 155 KS, koje pružaju beskompromisne performanse klasičnog 1,5-litarskog motora, ali nižu potrošnju goriva i nižu emisiju CO2 - ne samo okruženje, za niže operativne troškove i novčanik će takođe biti zahvalan!

Šestostepeni ručni mjenjač

Ručni mjenjač sa šest stepeni u Pumi optimalno je prilagođen za jednostavniju, precizniju i tišu promjenu stepena prenosa. Specijalna konstrukcija poboljšava dinamiku vožnje i smanjuje potrošnju goriva, tako da ćete uživati u vožnji još više, samo što ćete rjeđe posjećivati benzinsku pumpu.

Auto Start-Stop sistem za manju potrošnju goriva

Kada se zaustavite ispred semafora ili prebacite na prazan hod u koloni, ova tehnologija može automatski isključiti motor (istovremeno obezbeđujući rad važnih sistema kao što su farovi, klima-uređaj i Ford SYNC). Kada želite da krenete, pritisnite papučicu kvačila kao i obično i prebacite u prvi stepen prenosa ili pustite papučicu kočnice u verzijama s automatskim menjačem i sistem ponovo pokreće motor. Sistem Auto Start-Stop je posebno efikasan u gradu i gustom saobraćaju, jer može znatno da smanji potrošnju goriva.

Udobnost nikad nije bila tako praktična

Ne samo da izgleda sjajno, već impresionira i svojim savršenstvom. Kabina Ford Pume vas okružuje elegantnim dizajnom i prefinjenošću kožnih presvlaka. Prednja sjedišta su opremljena lumbalnom potporom i funkcijom masaže za još viši nivo udobnosti. Sjajni ukrasni elementi pružaju još prefinjeniji stil. U isto vrijeme, niz naprednih funkcija i inovativnih tehnologija daju vam potpunu kontrolu. Od 12,3-inčnog digitalnog instrument panela i 8-inčnog ekrana osjetljivog na dodir do brojnih dodatnih usluga i opcija koje nudi informativno-zabavni sistem SYNC 3 - svaki element je dizajniran da vašu vožnju učini što lakšom i prijatnijom.

Držite sve pod kontrolom

Jedinstveno čvorište Pumine unutrašnjosti je novi digitalni set instrumenata. Ovaj sofisticirani 12.3-inčni LCD ekran u boji koristi tehnologiju nesmetanog protoka, koja omogućava savijanje ekrana poput armaturne ploče i na taj način se još besprekornije uklapa u unutrašnjost. Informacije se prikazuju u visokoj rezoluciji i intuitivnim, lako čitljivim simbolima, a kako se režim vožnje mijenja, mijenjaju se i boje i konfiguracija prikaza.

Sami možete odabrati koji će se informacije prikazivati, uključujući upozorenja s navigacionog sistema, i programirati željene gotove prikaze za svakog vozača pojedinačno.

Upravljanje sistemom SYNC 3 bez upotrebe ruku

Ford SYNC 3 je najsavremeniji sistem koji vam omogućava da ostanete povezani i kontrolišete svoj telefon, muziku i navigacioni sistem jednostavnim govornim komandama. Komanda "gladna sam" je dovoljna da pozovete najbliže restorane. Sistem može da zvučno reprodukuje (čita) primljene poruke. Ekran osetljiv na dodir u boji za intuitivnu navigaciju podržava pokrete prstiju poput „protezanja“ i „zumiranja“. SYNC 3 se takođe može povezati sa Apple CarPlai i Android Auto, a funkcija AppLink omogućava pristup nekim od vaših omiljenih aplikacija na vašem pametnom telefonu.

Vaša omiljena muzika kao što je autor to zamislio

Kakav god da je vaš muzički ukus, muzika treba da zvuči onako kako ju je zamislio autor ili izvođač. I to je upravo ono što možete očekivati u novoj Pumi. Zašto? Jer je dostupan sa B&O sistemom. Ovaj vrhunski 575-vatni zvučni sistem je posebno dizajniran i precizno prilagođen od strane stručnjaka za zvuk kompanije Bang& Olufsen za upotrebu u Pumi. Koristi 10 zvučnika za reprodukciju sa bogatim i prodornim zvukom, uključujući bas 'subvoofer', maštovito ugrađen u zadnji pregradni zid kako ne bi 'ukrao' prostor u prtljažniku. Stoga pojačajte jačinu zvuka i uživajte u muzici svojih omiljenih izvođača - pjesme će zvučati kao koncertna sala u koju se pretvara kabina vašeg vozila.

Sjedišta s masažom lumbalnog dela

Za dodatni komfor i podršku, sjedišta vozača i suvozača u Ford Pumi mogu biti opremljena funkcijom masaže leđa u lumbalnom delu. Nakon pritiska na dugme, masaža sa trosmjernim podešavanjem opušta umorne mišiće - idealno za duga putovanja.

Prosuli ste piće? Mrlje? Ništa ozbiljno.

Život u gradu može biti vrlo užurban. Piće se prska po ivici, a vlažne cipele se lijepe za blato i lišće. Srećom, ne opterećujete se time da bi vaš automobil trebalo da bude besprekorno čist. Zato smo za vašu Pumu napravili novi dizajn sjedišta: sada možete u potpunosti ukloniti prednje i zadnje presvlake i oprati ih u veš mašini. Da bi postupak bio još jednostavniji, opremljeni su patentnim zatvaračem. A ako želite promenu, lako možete odabrati različite presvlake iz naše ponude.

Neka vas miluje sunce

Puma je dostupna sa panoramskim krovom cele dužine koji u potpunosti zamenjuje čelični krov. Tako prirodna svetlost preplavljuje kabinu da možete uživati u svetloj i prozračnoj unutrašnjosti. Prednju polovinu krova pomoću struje možete podići ili pomjeriti nazad, a suncobran u cijeloj dužini omogućava vam dovod svježeg vazduha sa otvorenim krovnim prozorom, dok ste istovremeno zaštićeni od jake sunčeve svjetlosti.

Sjedišta i volan koji vas greju

Takođe možete izabrati grijanje sjedišta vozača i suvozača. Da bi vam bilo što udobnije, na raspolaganju su tri nivoa grijanja za svako sjedište. U ledeno hladnim jutrima, neugodno hladnim danima ili noćima s temperaturama ispod nule, zagrijan volan zagrijaće vas brže nego par rukavica.

Zaštitite spoljna ogledala od oštećenja

Da bi se zaštitila od oštećenja, spoljna ogledala se nakon parkiranja automatski preklapaju ka vozilu (u Titanium i ST-Line verzijama). Kada su ogledala priljubljena uz vozilo, u njih ugrađeni elegantni pokazivači pravca su takođe zaštićeni. Ogledala se griju tako da brže možete krenuti ledenim jutrom.

Izbjegnite neželjena oštećenja i ogrebotine na vratima

Na uskim parkiralištima vratima brzo nailazite na prepreku. Ali kada otvorite bilo koja od četvoro vrata Ford Pume, zaštitna obloga koja štiti lak na vratima i drugim predmetima/objektima pomera se prema spolja.

Brisači koji se automatski prilagođavaju kiši

Kada senzor otkrije kišne kapi na vjetrobranskom staklu, on aktivira brisače i zatim prilagođava njihov rad vremenskim uslovima. Možete birati između različitih nivoa osjetljivosti, koji aktiviranja brisača prilagođavaju količini otkrivene vlage.

Podesite idealnu temperaturu koristeći automatski klima-uređaj

S klima-uređajem sa elektronskim automatskim nadzorom temperature možete odabrati željenu temperaturu i sistem će je održavati pomoću naprednog sistema klimatizacije. S novim trostepenim automatskim podešavanjem možete odabrati koliko brzo i intenzivno vozilo treba da se zagrijeva ili hladi.

MyKey - da bez brige pozajmite automobil

S funkcijom Ford MyKey možete da postavite maksimalnu brzinu, aktivirate upozorenje sigurnosnog pojasa i čak ograničite jačinu zvuka, između mnogih drugih podešavanja. Tehnologija je zasnovana tako da automobil možete sigurno pozajmiti prijatelju ili članu porodice, jer možete programirati ograničenja koja se odnose na pojedinačni ključ. Zadržite „administrator“ ključ za sebe bez ikakvih ograničenja i naručite dodatni ključ ako želite.

Bez ključeva i bez brige

Sistem Ford KeyFree omogućava zaključavanje i otključavanje vozila bez potrebe da izvadite ključ iz džepa ili torbe. Idealno kada imate pune ruke ili ste u žurbi.

Pokrenite motor pritiskom na dugme

Puma automatski otkriva blizinu jedinstvenog daljinskog upravljača, čak i ako se nalazi u vašem džepu ili torbi. Dakle, sve što je potrebno da učinite jeste da pritisnete dugme za pokretanje Ford Power i motor će se srećno pokrenuti.

Automatsko otvaranje prtljažnika, za one koji uvijek imaju pune ruke

Otvaranje prtljažnika bez upotrebe ruku omogućava jednostavno pristup prtljažniku vaše Pume, čak i kada su vam ruke pune. S daljinskim upravljačem KeyFree u džepu ili torbi, jednostavno zamahnite nogom ispod središta zadnjeg branika i vrata prtljažnika će se otvoriti ili zatvoriti bez ikakvog dodirivanja. Prtljažnik se takođe može otvoriti i zatvoriti dok sjedite u vozilu.

Zagrijavanjem Quickclear brzo odmrznite vjetrobransko staklo

Quickclear je sofisticirana funkcija koja vam omogućava da krenete ranije na drum tokom ledeno hladnih jutara. Izuzetno tanke žice u vjetrobranskom staklu se zagrijevaju, odmagljuju staklo, tope snijeg i odleđuju staklo, a takođe pomažu odmrzavanju brisača.

Najviši nivo bezbednosti za putnike i ostale učesnike u saobraćaju

Od upozorenja o sudaru do pametnih sistema koji će vam pomoći da zadržite prianjanje za podlogu i stabilnost: vaša bezbjednost je naša briga. Zato je Ford Puma opremljena sofisticiranim tehnologijama pomoći kako bi zaštitile vas, porodicu, saputnike i druge učesnike u saobraćaju.

Sistem za zaštitu pešaka

Pomoć u sprečavanju sudara otkrivanjem pešaka pomoću radara i kamere proverava put ispred vozila. Ako otkrije rizik od sudara sa vozilom, pešakom ili biciklistom, prvo vas upozorava. Ako ne reagujete pravovremeno, sistem koči punom snagom da spreči nezgodu ili smanji intenzitet sudara u slučaju da se to ne može izbjeći.

Za najefikasnije kočenje u nuždi

Funkcija kočenja u iznenadnim situacijama otkriva kočenje u nuždi i osigurava optimalan pritisak kočenja u sistemu kočenja, omogućava kočenje pri maksimalnoj snazi i zaustavljanje s najkraćim mogućim zaustavnim putem.

Rano upozorenje na ispumpan pneumatik

Ako sistem za nadgledanje pritiska otkrije da je u jednom od pneumatika došlo do pada pritiska, odmah vas upozorava simbolom koji svetli na instrument tabli.

Zadržite kontrolu u najoštrijim krivinama

Elektronska kontrola stabilnosti neprestano nadgleda vožnju vaše Pume. Sa naprednim senzorima protiv blokiranja i za kontrolu proklizavanja, može otkriti da li vozilo gubi prianjanje i pomoći mu da ga stabilizuje - kočenjem pojedinačnih točkova.

Najbolje prianjanje s najmanje napora

Napredni sistem za kontrolu vuče-prianjanja za podlogu eliminiše prekomjerni rad „u prazno“ i omogućava vam najbolje prianjanje, performanse i stabilnost kada su vam najpotrebniji. Sistem stalno nadgleda i prilagođava snagu koja se isporučuje pojedinačnim točkovima kako bi se obezbijedio maksimalni kontakt i prianjanje pri ubrzavanju.

Vazdušni jastuci koji vas štite iz svih pravaca

Prednji vazdušni jastuci za vozača i suvozača dopunjeni su bočnim grudnim vazdušnim jastucima konstruisanim da vas odvoje od sile sudara. U isto vreme, oni mogu odmaknuti vašu ruku i pružiti više prostora za zaštitu od prodora strukture vozila. Zaštitne zavjese pružaju maksimalnu pokrivenost, a jastuci pružaju zaštitu od povreda na vratu usljed oscilacija glave.

Za bezbjedan prevoz djece

Puma je konstruisana tako da djeca budu što sigurnija i zaštićenija tokom svake vožnje. Zadnja sjedišta su opremljena ISOFIKS sidrištima, na koja lako možete da postavite dva odgovarajuća dječija sjedišta.

Alarm kategorije Thatcham za dodatnu zaštitu

Pumin sistem zaštite Thatcham 1 uključuje svestrani alarm i dvostruko zaključavanje. Ako aktivirate dvostruku bravu daljinskim upravljačem, vrata se ne mogu otvoriti iznutra, čak i ako je provalnik razbio bočni prozor da bi omogućio ulaz.

Savremeni život često zahtijeva inovativan pristup zauzetosti prostora

Sa najprostranijim prtljažnikom u svojoj klasi, Ford Puma sigurno podržava ovaj način razmišljanja.

Pored elegantne pojave i gospodskog držanja, Puminu prekrasno isklesanu unutrašnjost izbalansirano upotpunjuje promišljena upotrebljivost. Uz pažnju na detalje, pruža istinsku svestranost.

Mnogo više prostora nego što bi pomislili

Deo Puminog prtljažnika je inovativna nova MegaBox donja fioka. Ne samo što nudi dodatnih 80 litara skladišnog prostora i može da primi predmete visoke i do 115 cm, MegaBox takođe ima vodootpornu oblogu i čep za odvod, što ga čini lakim za čišćenje vodom, a idealan je i za čuvanje mokrih čizama i blatnjave sportske opreme.

Sav prostor koji vam je potreban

U svim verzijama Ford Pume naći ćete dovoljno prostora za skladištenje za sve vaše želje. Za maksimalnu svestranost, zadnja sedišta se mogu preklopiti u razmeri 60:40, pa čak i složiti u potpunu ravan - ako imate potrebe za više prtljažnog prostora.

Prilagodljiva prtljažna polica

Ford Puma ima podesivu zadnju prtljažnu policu koja nije pričvršćena na drugi red sedišta i diže se zajedno sa zadnjim vratima, što znači da se može postaviti u položaj koji omogućava prevoz većih predmeta.

Prikaži mapu