)

Focus

PREGLED

PREGLED

Tehnologija sa smislom

Novi Focus je napravljen da poboljša Vas užitak u vožnji u svakom pogledu. Ovaj auto sledeće generacije je pun naprednih opcija kao što je Ford Co-Pilot360, impresivan skup tehnologija za asistiranje vozača, uključujući i adaptivni tempomat sa Stop and Go sistemom i centriranjem na putu, kao i aktivni asistent za parkinranje. Zajedno, ove pametne tehnologije mogu da upravljaju ubrzavanjem, kočenjem, čak i volanom. Naša tehnologija je toliko korisna da ćete se pitati kako ste uopšte ranije vozili bez nje.

Snaga i efikasnost koji Vam trebaju

Novi Focus je dostupan sa nizom moćnih i veoma ekonomičnih motora, koji su upotpunjeni sa automatskim mjenjačem od 8 stepena prenosa, ili sa manuelnim mjenjačem sa 6 stepena prenosa. Spoljašnji dizajn je takodje napravljen tako da stvori oblik koji je sportski i aerodinamican, što poboljšava efikasnost.

Udoban i povezan

Savršene linije, elegantan i sofisticiran izgled. Unutrašnjost novog Focusa je udobnija, prostranija i elegantnija nego ikada ranije. A sada, Vi i Vaš auto možete ostati povezani gdje god da ste. Opcioni novi FordPass Connect modem Vam donosi niz neprocjenjivih karakteristika kao što su Saobraćaj Uživo, Wi-Fi hot-spot i eCall. Preuzmite FordPass aplikaciju na Vašem pametnom telefonu i na taj način pristupite raznim dodatnim opcijama. Na primjer, daljinsko zaključavanje i otključavanje, daljinsko pokretanje (samo vozila sa automatskim mjenjačem), lokacija vozila i mnogo toga.

Vaša bezbjednost, naš prioritet

Serija pametnih tehnologija nastoji da zaštiti Vas, Vašu porodicu kao i ostale učesnike saobraćaja. Na primjer, aktivno kočenje i asistent za izbjegavanje sudara sa detekcijom pjesaka i biciklista može da Vas upozori na potencijalne sudare i čak automatski primjeni kočnice ako ne reagujete na vrijeme.

Ima mjesta za sve

Potpuno novi enterijer iskorišcava svaki kvadratni milimetar svog prostora kako bi Vam donio najsvestraniji Focus ikada. Ima više nego dovoljno mjesta za glavu i noge i napred i pozadi, tako da će se čak i Vaši najviši putnici osjećati udobno. Zadnja sjedišta se dijele po sistemu 60/40 i mogu se savijati tako da postanu potpuno ravna, kako bi se maksimizovalo korišćenje prostora. U gepeku se nalazi podesivi podni prtljažnik koji se moze podići kako bi Vam pružio skriveni prostor za odlaganje, ili se može spustiti u svrhu povećanja prostora.

Prikaži mapu