AUTO-CENTAR je počeo sa maloprodajom auto-dijelova 6.5.1996. Pored maloprodaje, 1999. godine počinje i sa veleprodajom auto-dijelova. Godine 2009. otvara kompleks površine 2000 kvadratnih metara u čijem se sastavu pored prodaje auto-dijelova nalazi i servis za sve vrste motornih vozila, kao i kafe-bar u kome možete provesti vrijeme dok se Vaše vozilo nalazi na servisiranju, a istovremeno gledati na ekranima kako se Vaš automobil popravlja. 

Poredenog navedenog, Auto-centar 2015. godine postaje ovlašteni distributer i serviser Ford vozila. U našem prodajnom salonu možete pogledati kako putnička, tako i komercijalna vozila. Takođe, dostupna su i testna vozila različitih modela marke Ford.

Osim originalnih auto-dijelova za Ford-ova vozila, u našoj ponudi možete pronaći auto-dijelove poznatih svjetskih proizvođača kao što su LUK kvačila, INA španeri, TRW (kočioni pločice, pakne, diskovi, cilindri, kliješta..), MANN filteri (filteri za automobile, kamione, radne mašine, motocikle..), Castrol, Valvoline, Fuchs i Mobil ulja i maziva, NGK svjećice, Bilstein amortizeri, Banner i Bosch akumulatori, Hella sijalice i elektrika, Hankook gume i Bridgestone gume (zvanične gume Formule 1).

Nalazimo se na magistralnom putu Bijeljina-Rača, Dvorovi. 

Za sve informacije pozovite na broj telefona +387 65 589 463 ili na +387 55 350 305.

Stojimo Vam na raspologanju.

Prikaži mapu