SERVIS I POPRAVKE

Mi u Auto-centru uvijek težimo osiguranju kvalitetnog servisa i popravke vašeg vozila. Naše profesionalno obučeno osoblje će Vam pomoći da vaše vozilo održite u savršenom stanju i sigurnim za vožnju, što će takođe zadržati njegovu prodajnu vrijednost. Možete očekivati vrijednost za uložena sredstva, profesionalnu uslugu i visoko kvalitetne delove.

Auto-centar vrši usluge servisiranja vozila svih proizvođača, kako putničkih tako i lakih dostavnih vozila.

Auto-centar je ovlašteni serviser Ford vozila.

Prednosti ovlaštenih Ford servisa i održavanja Vašeg Forda u njima se prostiru dalje od servisnih intervala. Ovlašćeni Ford servisi posjeduju savremene i dobro opremljene servisne radionice, a osim toga u njima rade zaposleni koji raspolažu stručnim znanjima i dugogodišnjim iskustvom potrebnim za brzu i kvalitetnu popravku Vašeg vozila. Pravilnim održavanjem u ovlašćenom servisu izbjeći ćete nepotrebne troškove popravki zbog pogrešnog korišćenja, nemara ili nepropisnog održavanja. Zbog toga biste trebali:

  • Dovesti Vaše vozilo do ovlašćenog Ford partnera za popravku čim primijetite kvar. Ovim ćete smanjiti obim popravki na Vašem vozilu.
  • Vaše vozilo servisirati prema Ford-ovim preporukama. Napomena: Budete li duže vrijeme zanemarivali redovno održavanje i redovne servise, smanjiće se osigurana pokrivenost oštećenih dijelova.
  • Osigurati da se prilikom servisa koriste originalni Ford-ovi dijelovi i ulja ili dijelovi i ulja koji kvalitetom odgovaraju originalnim Ford-ovim dijelovima i uljima.
  • Voditi urednu i potpunu evidenciju održavanja u knjižici i sačuvati sve primljene račune kao dokaz da je vozilo redovno servisirano, u skladu sa Ford servisnim planom. To će vam pomoći u slučaju da želite ostvariti osigurano pravo koje uključuje dijelove na čiji je kvar moglo uticati neodgovarajuće ili neredovno održavanje.

Napomena: Posebno je važno sačuvati originalne račune kada servis ili popravke ne obavljate kod ovlašćenog Ford partnera. Trebaće Vam pri ostvarivanju prava iz osiguranja, kao dokaz da su poštovane preporuke Forda i da su korišćeni odgovarajući dijelovi i ulja. Da bi izbjegli moguće nesporazume bitno je da svi takvi računi sadrže ime i adresu servisa koji je izvršio popravku i ime proizvođača i dobavljača korišćenih dijelova i ulja..

SERVISNI INTERVALI

Za vrijeme trajanja životnog vijeka Vašeg vozila važno je redovno izvoditi servise, u godišnjim razmacima ili nakon određenog broja pređenih kilometara (što često nastupi prije).

Tačan sadržaj svakog servisa razlikuje se od modela do modela i zavisi o starosti i pređenom broju kilometara vozila. Na Vaš zahtjev ovlašćeni Ford partner će Vam dati kopiju rasporeda servisa, sa svim servisnim operacijama koje se odnose na Vaše vozilo.

ZAKAŽITE SERVIS
Prikaži mapu